Allt för hästen - Sveriges största förmedlare av nyhetsbrev och erbjudanden till alla med hästintresse
Hem Se nyhetsbreven Om sajten Kontakt

Villkor

  1. Annonsörer måste följa svensk lag vid införande i Allt för hästen. Allt för hästen får inte användas för olagliga aktiviteter, publicering av copyrightskyddat material utom eget eller för distribution av material som kan upplevas som stötande. Även länkningar till andra domäner som innehåller olagligt innehåll är förbjudet.
  2. Allt för hästen tillhandahåller tjänsten som förser mottagare av erbjudanden via E-post med information från Allt för hästen:s samarbetspartners och annonsörer. Allt för hästen ansvarar inte för information, tjänster eller produkter från samarbetspartners och annonsörer.
  3. Mottagaren av E-postutskick har alltid rätt att tacka nej till framtida utskick genom att avbeställa dessa i menyn under "Mitt konto" här på hemsidan eller på de avanmälningslänkar som finns med i e-postutskicken.
  4. Allt för hästen värnar om den personliga integriteten och prioriterar alltid skyddet av information som används.
    Endast ett begränsat antal personer med särskild behörighet har tillgång till informationen.
  5. Ändringar av Regler och Villkor: Allt för hästen reserverar rätten att ändra och utöka dessa regler och villkor när som helst. En ändring eller förlängning kommer att publiceras inte mindre än två veckor före den gäller. Alla sådana ändringar kommer också att finnas angivna på denna sida.

Våra nyhetsbrev

Laddar...