Allt för hästen - Sveriges största förmedlare av nyhetsbrev och erbjudanden till alla med hästintresse
Hem Se nyhetsbreven Om sajten Kontakt

Om sajten

Tjänsten är kostnadsfri och vi vill att du också tipsar dina kompisar om oss.

Syftet med denna hemsida och de erbjudanden och nyhetsbrev du får ta del av är att alla människor med djupt engagemang för hästar får information utan att själv behöva söka bland alla tusentals hemsidor. Som prenumerant hos oss får du information om de senaste produkterna och tjänsterna liksom de bästa erbjudandena från leverantörer direkt i din mailbox.

Hästporten och hästintresset är sammantaget större än någonsin i Sverige. Antalet hästar är idag nästan 300 000 mot enbart 50 000 år 1980. Inom den totala "hästsektorn" omsätts ca 20 miljarder kronor årligen. Dessa 300 000 hästar kräver ca 210 000 ha åkermark för att fungera, en viktig del i en levande landsbygd. Människan har under mycket lång tid haft ett speciellt förhållande till hästen. Från att ha varit ett bytesdjur har hästen sedan i många tusen år, varit människans vän, bärare, dragare och bästa sällskap.

Bakom denna tjänst står Biscom Sweden AB och är en del av LantbruksFakta, www.lantbruksfakta.se som bland annat ger ut Lantbrukarnas Taxeringskalender.

Våra nyhetsbrev

Laddar...